Jelenlegi hely

    • You are here:
    • Címlap > Cégmentés Könyvelőváltással

Cégmentés Könyvelőváltással

 

Ön most joggal teszi fel a kérdést, hogy...

Biztos sorra vette már a weboldalakat, amik tele vannak a „magas szintű kiszolgálást” kecsegtető ígéretekkel. Hangzatos szlogenek, de nem árulják el mi rejtőzik valójában a felszín alatt.

Önnek viszont éppen ezekre a rejtőző információkra van szüksége.

Cégmentés könyvelőváltással

Amennyiben úgy érzi, hogy a jelenlegi könyvelőjével nem beszélnek egy nyelvet és nehézkesen haladnak a cég ügyei, akkor a saját nyugalma és a vállalkozása sikeressége érdekében VÁLTSON KÖNYVELŐT.

Csupán néhány kérdés választja Önt el a tökéletes könyveléstől!

Érthető könyvelés? Lehetséges!

Irodánk a Riport rendszeren keresztül, igény szerint, minden hónapban prezentálja a cég eredményeit. A Riport alkalmazás segít Önnek átlátni a cég előrehaladását úgy, hogy Önnek nem kell beszélnie a könyvelők nyelvét. Használja ki a rendszer lehetőségeit és tervezze meg előre cége jövőjét!

Mindent megteszünk a könnyebb kommunikáció és a gyors információcsere érdekében: a Riport rendszeren keresztül az adatokat, mérőszámokat és a haladást akár angol nyelven is prezentáljuk.

Hogyan néz ki egy Riport?

Futár, Önre-szabva

Futárunk minden hónapban házhoz megy. Előzetesen megbeszélt időpontban és az Önnek megfelelő helyszínen vesszük fel az anyagot.

Akkor megyünk, amikor Önnek megfelel.Így nem kell Önnek fáradnia a számlák könyvelésre juttatásával, ezáltal időt és energiát spórolhat meg, amelyet cégének fejlesztésére fordíthat. 

Valóban létezik jó megoldás

Irodánk szerkezete az erősségünk!

Adótanácsadó képzettségű vezetőnk kezében tartja az ügyek megfelelő előrehaladásának kulcsát.

Külön bérszámfejtő kollégánk foglalkozik ügyfeleink alkalmazottjaival, így a bejelentések folyamatosak és időben beérkeznek a megfelelő hivatalba.

A bérfejtés terhe alól mentesült könyvelőink kifejezetten a számokra és ügyfeleinkre tudnak koncentrálni.  Minden kérdésre azonnali választ adunk, akár akkor is, ha az adott szakember szabadság alatt áll, hiszen minden ügyféllel 2 ügyintéző foglalkozik. 

Irodánk kapcsolatai révén, kérés esetén azonnal könyvvizsgáló vagy jogi végzettségű szakembert biztosítunk minden ügyfelünk számára.

 

Mi nem titkolózunk! Megmutatjuk, mi van a függöny mögött, ügyfeleink véleménye alapján:
Cégmentés könyvelőváltással

Semmiképpen NE váltson, ha az Ön könyvelője is ugyanilyen kihagyhatatlan ismérvékkel rendelkezik.

Cégmentés könyvelőváltással

Ne legyen a pénze ellensége!

A mi hitvallásunk az, hogy egy vállalkozásnak inkább hoznia kell a pénzt, mint vinnie.

Tudni szeretné hogyan?