Jelenlegi hely

    • You are here:
    • Címlap > Kényelmetlenség

Kényelmetlenség

Egy szolgáltatás kiválasztásánál fontos szempont a kényelem. Miért ne intézhetné Cége háttér adminisztrációját kényelmesen? Miért ne spórolna időt, ha megtehetné?

Az ügyintézés, a hivatali várakozás mind időveszteség. Sok könyveléssel, bérszámfejtéssel foglalkozó cég ügyfeleire hárítja a hivatali ügyintézés terhét. Cégünk azonban megóvja Önt ettől a kényelmetlenségtől: személyesen végezzük Ön helyett az ügyintézést, a keletkező dokumentumokat futárral hozzuk-visszük.

Nehézkessé teszi az ügyintézést, ha könyvelője megbetegszik, az Ön által megbízott ügyintéző szabadságra megy. Ebben az esetben a legtöbbször várni kell a probléma megoldására, amely értékes időt von el a munkától. Cégünk egy ügyfelet több ügyintézőhöz rendel, így ez a probléma kiküszöbölhető.

Ügyfeleink kényelmét szolgálja továbbá, hogy a dokumentáció jelentős hányada elektronikus alapú. Így a honlapon található ügyfélkapu segítségével figyelemmel kísérhetik ügyeiket. Ráadásul lehetőséget biztosítunk arra, hogy online felületünkön keresztül fel- és letölthessék a szükséges dokumentumokat.