Jelenlegi hely

    • You are here:
    • Címlap > Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

KÖNYVVEZETÉS ÉS KÖNYVVEZETÉS FELÜGYELET

A vállalkozások, non profit szervezetek, intézmények teljeskörű könyvelésének ellátását vállaljuk, akár a vállalkozás telephelyén, illetve a könyvelési bizonylatokat futár veszi át, így Ön a vállalkozására koncentrálhat.

Tovább >>

ADÓTANÁCSADÁS

Hogyan tud eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben? Hogyan tudja optimalizálni az adó fizetését, a profit maximalizálása mellett?

Mi tudjuk a választ!

Tovább >>

BÉRSZÁMFEJTÉS

A munkaviszony létesítésével, megszüntetésével járó adminisztráció, a bérek és a különböző pótlékok támogatások kiszámítása, optimalizálása szaktudást és szakembert igényel. A mi kollégáink rendelkeznek ezzel a szaktudással, hogy a következő feladatokat magas szinten megoldják.

Tovább >>

ÜZLETVITELI- ÉS VEZETÉSI TANÁCSADÁS

A jó gazdasági szakember nem csak a múlt eseményeire figyel, hanem képes egy vállalkozás jövőjét előre látni és beavatkozni annak érdekében, hogy a vállalkozás minél sikeresebb legyen.

Tovább >>

CÉGSZERVIZ

Ha Ön vállalkozását most indítja, vagy új céget kíván alapítani Irodánk ebben is segítséget tud nyújtani. Természetesen akkor is, ha a cég adatain, tevékenységi körén stb. kell módosítani valamit. A társaságunk állandó ügyvédjére számíthat a cégbejegyzés vagy módosítás szakszerű és gyors elintézésében.

Tovább >>